Tech

TAG Heuer luxusokosóra

Az első körben érkezett okosórák mind tudásban, mind pedig külcsínben nem kevés kívánnivalót hagytak maguk után, viszont például a közelmúltban érkezett Motorola Moto 360, illetve LG G Watch R modellek mind a két fronton igen komoly produkciót adnak elő. De nem kell aggódni akkor sem, ha még ezek a készülékek sem nyerték el a tetszésünket, ugyanis hamarosan érkezik a TAG Heuer luxuskategóriás első okosórája.

Ezt a tényt maga Jean-Claude Biver, a TAG Heuert birtokló LVMH csoport vezetője erősítette meg egy nemrégiben adott interjúban. Azt egyelőre nem tudni, hogy a meglehetősen titokzatos okosóra pontosan hogyan fog kinézni és milyen tudás kerül majd bele, emberünk viszont azt azért elárulta, hogy egész biztosan nem az Apple múlt héten debütált Watch termékére fog hasonlítani. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy egyszerűen mások lépéseit kövessük – nyilatkozta Biver. A TAG Heuer első okosórája várhatóan jövő tavasszal, a baseli órakiállításon mutatkozik majd be hivatalosan.

Érdekesség, hogy az Apple július elején csábította el magához a TAG Heuer sales részlegének vezetőjét, Patrick Pruniaux-t. Az LVMH képviselője akkoriban azt nyilatkozta, hogy a vállalat nem talált kifogást abban, hogy Pruniaux az Apple-höz távozott, mondván, hogy az amerikai vállalat nem jelent közvetlen konkurenciát a TAG Heuernek vagy például az ugyancsak az LVMH-hoz tartozó Hublotnak, illetve Zenithnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik