Tech

Okossapkából szól a Bluetooth-muzsika

Ha a telefonunk, a tévénk, a sütőnk vagy akár a zoknink is lehet okos, akkor miért ne lehetne a sapkánk is az?

A nyár sem volt túl meleg az idén és hamarosan az őszi hajnalok is csípősen hidegek lesznek, vagyis hamarosan kezdődik a sapka idény, vagy már talán el is kezdődött. A sapka alatt sokunk fülében ott figyel valamilyen fülhallgató, melyen kedvenc zenéinket hallgatjuk manapság a legtöbb esetben már az okostelefonuknról – mi lenne, ha kereszteznénk egymással a fejünket melegítő sapkát és a dobhártyánkat masszírozó fülest?

Nos, az Archos most pontosan ezt tette meg, ugyanis a Music Beany egy olyan high-tech sapka, mely integrált hangszórókkal és akkumulátorral rendelkezik. A microUSB porton keresztül villámgyorsan feltölthető fejfedő vezeték nélküli Bluetooth 2.0 kapcsolaton keresztül kommunikál az okostelefonunkkal, és egy feltöltéssel mintegy 8 órás folyamatos zenelejátszási időt, illetve 60 órás készenlétet biztosít.

A francia cég szerint kiváló hangminőséget biztosító Music Beany 30 fontba (12 ezer forint) kerül, a boltok polcain pedig októberben fog felbukkanni – az Archos IFA standján igyekszünk mi is kipróbálni a mindenképpen egyedi új kütyüt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik