Tech

Apple: bárcsak többet mondhatnánk

Az almás logós gyártó kiküldte következő sajtórendezvényének hivatalos meghívóját.

Ahogy azt már megszokhattuk, az Apple minden év őszének elején be szokott jelenteni egy, vagy esetleg két új okostelefont, és nem lesz ez másképp az idei esztendőben sem. Eddig csak pletyka szinten hallhattunk arról, hogy a sokak által várva várt iPhone 6 hivatalos bejelentésére várhatóan szeptember közepén, vélhetően 9-én kerül majd sor, most azonban már végre vége a bizonytalanságnak.

Történt ugyanis, hogy az Apple szétküldte a következő termékbejelentő sajtórendezvényének a meghívóit, melyen egyértelműen ott szerepel a következő dátum: 2014. szeptember 9. Magyarul már csak másfél hetet kell várnunk arra, hogy az Apple egy keddi napon felfedje titkait, melyek kapcsán a meghívóban diszkréten egyelőre csak annyi szerepel: “bárcsak többet mondhatnánk”.

Várakozások szerint az Apple szeptember 9-én a két méretben támadó iPhone 6 közül a kisebbiket, a 4,7 colos példányt mutatja majd be, ezenkívül pedig arra is van esély, hogy az amerikai gyártó végre bemutatja első okosóráját is, az iWatch-ot. Szeptember 9. lehet továbbá az a nap is, melyen az Apple megkezdi az iOS 8 végleges változatának terjesztését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik