Tech

Elképesztő száguldás az utakon – büntetlenül

Érkezőben a legújabb autós játékok, melyek révén bárki szabadon kiélheti száguldozós vágyait.

Köln ezen a héten a játékosok városa, ugyanis a német nagyvárosban ezekben a napokban rendezték meg a Gamescom rendezvényt. A rangos összejövetelen minden, magára valamit is adó elektronikus játékkiadó komoly erőkkel képviseltette magát, és felvázolta, hogy az elkövetkezendő hónapokban milyen alkotásokkal ösztönzi majd pénzköltésre a gamereket. Mi most ezek közül három autós programot emelünk ki.

Mindhárom szoftver közül egyértelműen a Project CARS áll legközelebb a szimulátorokhoz, vagyis ennek ígérkezik legjobbnak a fizikája. A grafika valami elképesztően gyönyörű és részletes, illetve a legjobb az egészben, hogy a program Xbox One-on, PlayStation 4-en, Wii U-n, Windows-on és Steam OS-en is elérhető lesz.

A következő videón annak a Forza Horizon 2-nek a tudása mérhető fel, mely a szimulátoros vonulatba tartozó Forza Motorsport nem versenypályás, hanem közutakon száguldozós spin-offja. A Forza Horizon 2 egy Xbox One exkluzív játék lesz.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a nagy rivális PlayStation 4-re fejlesztett Driveclub is, mely ugyancsak felettébb ígéretes, masszív social támogatást élvező fejlesztésnek tűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik