Tech

Ez az okosóra önmagában is menő

Íme egy olyan okosóra, mely nem egyszerűen csak egy Bluetoothos mobilkiegészítő, hanem egy teljes értékű, önmagában is használható kütyü.

A közelmúltban érkezett okosórák, így például a különböző Samsung Galaxy Gear és Fit modellek, az LG G Watch, illetve a Sony SmartWatch 2 közös vonása, hogy nem az okostelefonok kiváltására, hanem azok kiegészítésére szolgálnak, és önmagukban nem sok mindenre használhatók. Az alábbiakban látható új okosóra viszont nagyon jól bírja a magányt.

A keresztségben Timex IronMan One GPS+ nevet kapott újdonság érdekességét elsősorban az adja, hogy integrált 3G adatátvitellel és számos különböző kommunikációs megoldással rendelkezik. A készülék révén bármikor küldhetünk és fogadhatunk elektronikus leveleket, és ehhez nincs szükség semmilyen párosított okostelefonra. Az okosóra beépített GPS-ének segítségével rendkívül egyszerűen megosztható a barátainkkal és a sporttársainkkal az aktuális tartózkodási helyünk, a “Find Me Mode” pedig egy olyan biztonsági funkció, melyet aktiválva vészhelyzetben gyorsan megtalálhatnak minket.

A Timex IronMan One GPS+ akár úszás közben is hű társunk lehet, hiszen az okosóra 50 méteres mélységig vízálló. Említést érdemel továbbá az erős napsütésben is jól látható nagyfelbontású érintőkijelző, a 4 GB kapacitású integrált memória, az MP3 zenelejátszó funkció, illetve a fejlett sport és fitness-szolgáltatások. A kütyü idén ősztől 399 dolláros (94 ezer forint) áron lesz kapható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik