Tech

Újabb gyönyörű körszámlapos okosóra érkezik

Ez az egyelőre még fejlesztés alatt álló okosóra mindenképpen nagyon ígéretesnek tűnik.

A tavaly érkezett okosórák ugyan már sokat tudtak, de valahogy elég esetlen külcsínnel rendelkeztek. Az év elején megrendezett Mobil Világkongresszuson aztán végre bemutatkozott egy egész pofás példány, az okos karkötő kategóriában versenyző Samsung Gear Fit, nemrégiben pedig a Motorola rukkolt elő egy igen szemrevaló megjelenésű okosórával, a Moto 360-nal. Ez utóbbira hajaz a OnePlus-tól most kiszivárgott OneWatch is.

A OnePlus név egyesek számára már ismerősen csenghet, ugyanis az Oppo korábbi munkatársai alapított vállalat nemrégiben adta ki OnePlus One nevezetű kiváló ár/érték arányú felsőkategóriás okostelefonját. A OneWatch a Moto 360-hoz hasonló módon nem négyszögletes, hanem köralakú kijelzőt virít: a zafírkristály üveg mögé bújtatott panel OLED technológiára épül, vagyis hatalmas a kontrasztaránya és teljesen minimális a fogyasztása.

A titánvázas okosóra kapcsán említést érdemel még a minőségi bőrszíj, a hajlított kialakítású akkumulátor, illetve a vezeték nélküli töltési lehetőség. A pletykák szerint Android Wear szoftvert futtató OnePlus OneWatch várható árával kapcsolatban egyelőre sajnos még nincsenek információink.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik