Tech

Össszefog az Apple és az IBM

Együttműködési megállapodást köt a két amerikai cég, amelynek keretében az IBM üzleti cégeknek szánt applikációkat gyárt az Apple iPhone okostelefonjaira és iPad táblagépeire.

Együttműködési megállapodást köt az amerikai Apple és az IBM, amelynek keretében az IBM üzleti cégeknek szánt applikációkat gyárt az Apple iPhone okostelefonjaira és iPad táblagépeire.

A cégek közös közleménye szerint a partnerség keretében az IBM több mint 100, cégeknek szánt applikációt gyárt az Apple termékeire, és külön felhőalapú szolgáltatásokat is nyújt, többek között az adatelemzés és a mobilintegráció területein.

Az Apple és az IBM azt várja, hogy olyan applikációk születnek, melyek átformálják, hogyan használják a vállalatok és alkalmazottaik az Apple-eszközöket. Az Apple és az IBM jobb hatékonyságot, nagyobb hatásosságot és az ügyfelek igényeinek kielégítését ígéri.

A megállapodás részeként az IBM mostantól maga is világszintű értékesítőjévé válik üzleti partnerei számára az Apple okostelefonjainak és táblagépeinek.

Tim Cook az Apple vezérigazgatója szerint az együttműködés egy nagy előrelépés a vállalati szektornak, mert olyan szolgáltatások jönnek létre, amelyeket csak közösen tud nyújtani az Apple és az IBM.

Az Apple vezérigazgatója különösen büszke rá, hogy elérhetővé teszik az IBM adatelemző szolgáltatásait az Apple-vásárlóknak. Tim Cook felhívta rá a figyelmet, hogy adataik szerint a Fortune 500-as listájába tartozó vállalatok 98 százaléka az Apple által készített operációs rendszert futtató eszközöket használ manapság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik