Tech

Elárasztanak bennünket a videós hirdetések

Videós hirdetéssel foglalkozó céget vett a Facebook. Nincs mit tenni, ez a jövő, több előrejelzés szerint most mindenki így akar majd hirdetni.

 

A Facebook olyan céget vásárolt, aminek segítségével még relevánsabb videós hirdetéseket tud beágyazni a hírfolyamunkba. Hivatalosan nem árulták el a vételi árat, de egyes jelentések alapján 400-500 millió dollárt ért meg a LiveRail az agresszív Facebooknak, hogy még jobban kiszolgálhassa a marketingeseket. A LiveRail több mint hétmilliárd videós hirdetést készít havonta.

Más becslések szerint az online videó hirdetési bevételek várhatóan 6 milliárd dolláros forgalmat generálnak az USA-ban idén, ennek eredményeként egyre több cég – különösen a szociális hálózati platformok, mint a Facebook és a Twitter – keresi a módját, hogy minél jobban fejlessze a videós hirdetések üzeltágát.

A LiveRail egy hétéves cég, megalapításakor a tulajdonosok elhatározták, hogy létrehozzák a következő generációs hirdetési platformot, kifejezetten a videós hirdetésekre építkezve. Napjainkra a világ legnagyobb programadó platformjává nőtte ki magát, 170 alkalmazottal dolgoznak és négy irodájuk van szerte a világban. Szinte biztos, hogy a Facebookkal közösen legyőzhetetlenek lesznek az egyre növekvő videós hirdetési szektorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik