Tech

Ma éjszaka minden titkot felfed a Samsung

A dél-koreai gyártó néhány órán belül hivatalosan is le fogja leplezni legújabb csúcstabletét.

A Samsung újabb termékbemutató sajtórendezvényre készül, melyre itthoni idő szerint holnap hajnali 1 órakor kerül sor. A rendezvény helyszíne nem más, mint New York, illetve egész pontosan a Madison Square Garden – az eseményt élőben figyelemmel lesz kísérhető a Samsung YouTube csatornáján, de pontosan milyen terméket is leplez majd le a vállalat?

A Samsung Galaxy Premier 2014 – Tab Into Color nevezetű esemény főszereplője a Galaxy Tab S lesz. Ez pedig nem más, mint egy vadonatúj táblagép, melynek előlapját egy 10,5 colos képátlóval rendelkező, 2560×1600 pixeles (WQXGA) felbontású érintőkijelző uralja, melynek érdekessége, hogy nem LCD, hanem hatalmas kontrasztarányú Super AMOLED technológiára épül.

A motorháztető alatt egy Exynos 5 Octa 5420-as chipset található, melyben négy darab 1,9 GHz-es frekvenciájú Cortex-A15 processzormag, illetve négy darab 1,3 GHz-es órajelű Cortex-A7 processzormag rejtőzik. Az ujjlenyomat szenzoros újdonság kapcsán említést érdemel még az Android 4.4.2 (KitKat) operációs rendszer, a Full HD videófelvevős 8 megapixeles főkamera, illetve a 2 megapixeles frontkamera. A Samsung Galaxy Tab S várható ára egyelőre ismeretlen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik