Tech

A Samsung letámadta a londoni Heathrow repülőteret

A dél-koreai gyártó minden lehetséges eszközt bevet a legújabb okostelefonjának népszerűsítése érdekében

A londoni Heathrow-t vélhetően keveseknek kell bemutatnunk: a 2013-as adatok alapján ez a világ harmadik legnagyobb forgalmú repülőtere, melyet csak a pekingi és az atlantai repterek tudtak megelőzni. A Heathrow legforgalmasabb terminálja pedig nem más, mint a “Heathrow Terminal 5”, mely a mai naptól fogva már más névre hallgat.

Történt ugyanis, hogy a Samsung bejelentette, hogy az említett terminál mától kezdve két héten át a “Terminal Galaxy S5” nevet viseli. Az igen erőteljes reklámkampány keretein belül a terminál szinte összes szegletében képviselteti magát a Samsung, illetve a Galaxy S5 okostelefon: az utazók nem kevesebb mint 172 kijelzőn találkozhatnak a Samsung reklámjaival, ezenkívül pedig Galaxy S5 demókészüléket is kipróbálhatnak.

A Samsung februárban az MWC 2014 szakkiállításon leplezte le idei csúcsmobilját, a nemrégiben általunk is részletesen bemutatott Galaxy S5-öt, mely április közepén bukkant fel a boltok polcain és kevesebb mint egy hónap alatt több mint 10 millió példányt adtak el belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik