Tech

Frissítsd a Hír24 mobil appodat!

Ha még nem töltötted le, nem frissítetted, akkor: GYERÜNK! Csináld csak! Megvárom. Nem fogod megbánni.

Képzeljétek! Mi itt annyira nagyon szeretjük a Hír24 megújult mobilappjait, hogy van olyan kollégánk, aki az egyiket konkrétan eljegyezte. Tényleg.

No, de félre a tréfával! Ha letöltitek, befrissítitek, Ti is beléjük szerelmesedtek, meglátjátok.

Hogy miért?

Mert sokkal jobbak lettek. Miattatok! Kaptunk ugyanis Tőletek egy rakás építő és kevésbé építő kritikát, mi pedig ezek segítségével megújítottuk az appokat, hogy azok szebb, jobb, biztonságosabb érzést nyújtsanak.

Annyira sok remek új funkció került az appokba, hogy csak na! És mivel nem akarjuk, hogy ezek egyesek számára észrevétlen maradjanak, ezért szeretnénk külön felhívni a figyelmet a lehetőségek mérhetetlenül hosszú tárházára.

Rendben, talán nem mérhetetlenül hosszú ez a tárház, de íme:

  • Az applikációban a rovatok, szolgáltatások és a rovatokon belüli cikkek swipe-olva (ujjad húzod ide-oda) válthatóak.
  • A menü lenyitása után szerkeszthető, beállítható a sorrend, a kezdőlap, illetve az is, ha valamit örökre el szeretnél tüntetni (nyilván nincs ilyen, de hátha).
  • A cikkek lementhetők és offline módban teljes egészében végigolvashatók. Ez a WiFi mentes 4-es metrón nagyon jól jöhet.
  • Az app átkapcsolható csökkentett módba, amivel csak a 0-24 hírek, illetve a mentett cikkek érhetőek el. Ez azért, jó, mert az app így minimális adatforgalommal, a lehető leggyorsabb kiszolgálást nyújtja. A funkció a menüből az infó gombra kattintva érhető el.

De úgyis meglátod Te is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik