Tech

A legjobb appok trendi nőknek

Mára nagyon sok alkalmazás létezik, aminek segítségével könnyebben átláthatod a ruhatárad, vagy segít eligazodni a divat és stílus világában. Kiválasztottunk három appot, ha van egy kis időd, érdemes eljátszogatni velük.

My dressing – Fashion Closet
Ingyenes, Android

Egy igazán csajos program. Használatával rávehetjük magunkat arra, hogy digitalizáljuk a ruhásszekrényünk darabjait. Nem kell mást tenned, mint letöltened az ingyenes appot és elővenned a szekrényből a ruháidat. (Itt a tavasz, ilyenkor egyébként is helyet cserélnek az ágy alatt tartott nyári sortok a télikabátokkal, így ha nem akarsz kétszer dolgozni, fotózd le a nyári kedvenceidet mielőtt beteszed őket az új helyükre.)

Fotózd le a ruhákat a vállfádra téve, majd a kész képen húzd végig az ujjad úgy, hogy a ruhadarab vonalát követed – így vágod ki a képből. Ha megvannak a már digitalizált darabok, mappákba rendezeheted azokat, amikből utána könnyen válogatva, kész szetteket csinálhatsz magadnak. Fotózhatsz cipőket, táskákat és körömlakkokat is, így teljes szetteket készíthetsz magadnak, amiket utána természetesen elküldhetsz a barátnőidnek véleményezésre. Innen tölthető le. Ez a kis videó jól szemlélteti a működését:

Pose
Ingyenes, iOs, Android

Ha nem elég a barátaid véleménye, vagy le akarnak beszélni egy olyan darabról, ami neked tetszik, de mégsem vagy biztos benne, kezd el használni a Pose-t! Az alkalmazás a határozatlan vásárlókat célozza meg. Nem kell mást tenned, mint lefotóznod magad a próbafülkében és megosztani azt vadidegen emberekkel, akik könyörtelenül elmondják a véleményüket arról, hogy jól áll-e neked a kiválasztott ruha. Ugyan ez a helyzet akkor is, ha megvetted álmaid cipőjét, és villogni akarsz vele. Androidra, iPhone-osoknak.

Beautylish
Ingyenes, iOs, Android

Ez az alkalmazás bemutatja a divatvilág új terméket és trendjeit, könnyen követhető tippeket és trükköket ad neked arra, hogy miként tudod elkészíteni a sminked szinte bármilyen alkalomra. Segít elkészíteni a hajad is, legyen szó akár trendi fonott kontyról, de  megtudhatod azt is, hogy milyen körömlakk színek és minták divatosak ma és hogyan érdemes kombinálni azokat.

Remek leírást kapunk arról is, hogyan kell házilag sminklemosót készíteni, vagy éppen arról, hogy hogyan kell gyúrni tricepszre. Véleményezhetsz termékeket vagy trükköket, segítséget kérhetsz és adhatsz másoknak, és sok apró fortélyt megtanulhatsz. Egy tipikusan pizsamapartis alkalmazás, angol nyelven. iPhone-osoknak, Androidra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik