Tech

Pofára ejtették a két új iPhone-t

Meglepően jól bírják a gyűrődést az Apple készülékei.

A népmobilnak szánt iPhone 5C ugyanazt tudja, mint a tavalyi modell, cserébe színes műanyag borítja és állítólag olcsóbb lesz elődjénél. Ahhoz azonban, hogy igazán el tudjon terjedni, nem baj, ha nemcsak az ára jó, hanem a strapabírása is. Ez utóbbit pedig kétségtelenül csak úgy lehet letesztelni, ha a bátyjával együtt földhöz vágjuk.

S bár az okostelefonok (úgy általában) nagyon törékenynek tűnnek, a két új iPhone meglepően jól bírja a gyűrődést: nincs gondjuk cirka másfél méter szabadeséssel. Noha az 5C nem értékelte a pofára ejtést, a megrepedt kijelző ellenére működőképes maradt.

Azoknak pedig, akik annak reményében kattintottak a címre, hogy iPhone-pusztítást láthatnak, át szeretnénk nyújtani ezt az apróságot – igaz, még tavalyról:

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.