Tech

Megcsinálták Thor kalapácsát

villám-füst (villám, füst, )
villám-füst (villám, füst, )

Ezt a modern kalapácsot sokkal több mindenre lehet használni, mint mezei társait.

Mjölnir a skandináv mitológiában Thornak, a villámistennek a fegyvere volt, egy különleges kalapács, melyről azt tartották, hogy amikor Thor megforgatta, akkor dörgött az ég. Sok-sok évszázaddal később, a napokban pedig elkészült ennek a tárgynak a modernkori másolata, mely a keresztségben a hangzatos Thor Lightning Energy Hammer nevet kapta.


Fotó: Paramount Pictures

Mennydörgést ugyan nem lehet előidézni a segítségével, fény és hangeffekteket viszont minden további nélkül képes kiadni magából az eszköz, melyről a készítők azt közölték, hogy egyrészt a szoba remek világító dísze lehet, másrészt pedig akár fémdetektorként is használható.

A természetesen sokkal inkább játék, semmint hasznos szerszám szerepkörben tündöklő Thor Lightning Energy Hammert egy spéci asztali állvánnyal együtt szállítja a gyártó, a kalapács energiaellátásról pedig két darab AAA szabványú elem, vagy akkumulátor gondoskodik. Bónuszként pedig egy Thort és az ő híres kalapácsát ábrázoló posztert is kapunk a 25 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 6 ezer forintba kerülő csodához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik