Tech

Retró külsőben a Full HD TV

tévé (televízió, )
tévé (televízió, )

Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi... De bizony maradt, íme a bizonyíték!

A mai kisgyerekek számára az újdonság sokkoló erejével hat, ha megpillantanak egy magnókazettát, egy videolejátszót vagy például egy jó öreg katódsugárcsöves televíziós készüléket. A mi gyerekkorunkban viszont ezek a cuccok még a mindennapok szerves részét képezték. Az LG most egy kis időutazásra hív bennünket, ugyanis előrukkolt egy igazi oldschool tévével.

Az LG 32LN630R Classic TV nem más, mint egy retró külsővel megáldott, de belül csúcsmodern televízió. Az előlap jobboldalát méretes tekerőgombok és egy jókora hangszórórács uralja, ezenkívül pedig a régimódi tartótalpak mellett sem mehetünk el szó nélkül. Az IPS technológiájú kijelző 32 colos képátlóval rendelkezik és a mai elvárásoknak megfelelően 1920×1080 pixeles felbontású, no és persze olyan dolgok sem hiányoznak a fedélzetről, mint például a HDMI-portok, vagy az USB csatlakozó aljzatok.

A természetesen távirányítós újdonság ára 750 dollár, vagyis átszámítva mintegy 173 ezer forint.Csak arra kell majd vigyázni, hogy a retrokinézet ellenére ez a tévé bizony vékony, tehát ne rakjuk a tetejére megszokásból a hegedülő porcelánkutyát és a csipketerítő-virágváza kombót…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik