Tech

Hekkerek és tolvajok ellen is véd a hátizsák

Ebben a hátizsákban garantáltan maximális védelmet élveznek az elektronikus kütyük és az egyéb értékek.

 

Egy tömött tömegközlekedési eszközön zötykölődve alapvetően kétféle veszélynek vagyunk kitéve. Az egyik, hogy a szemfüles tolvajok teljesen észrevételen módon pillanatok alatt megszabadítanak különböző értékeinktől, a másik pedig, hogy az ügyes hackerek a közelünkbe férkőzve esetleg hozzáférhetnek az elektronikus berendezéseinken tárolt személyes adatainkhoz.

Nos, a Das Keyboard legfrissebb újdonsága mind a tolvajok, mind pedig a hackerek ellen véd. A mechanikus védelem áll egyrészt a szem elől teljesen elrejtett cipzárból, másrészt pedig egy egyedi mágneses zárómegoldásból. A hackerek ellen pedig úgy véd a hátizsák, hogy borítása olyan anyagból készült, mely mindenféle rádiófrekvenciás jelet blokkol.

A HackShield Bag nevezetű hátizsák ezenkívül még időjárásálló kivitelű is egyben, így akár egy kiadós zivatar esetén is teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a belül tárolt notebook, vagy okostelefon teljesen vízmentes marad. A maximum 15 colos notebook hordozására alkalmas hátizsák ára 179 dollár, vagyis átszámítva mintegy 40 ezer forint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik