Tech

Fiatalokra céloz a Huawei

Tablet (tablet)
Tablet (tablet)

Hivatalosan is bejelentette a Huawei, hogy a harmadik negyedévben kiadja fiataloknak szánt tabletjét, a MediaPad 7 Youth-t.

A héthüvelykes táblagép a MediaPad család részeként jelenik meg, „a hálózatra csatlakozott generáció számára” – ahogy a cég sajtóközleményében megfogalmazták. A specifikációk alapján kellemes teljesítményt nyújt majd a nyár végén, ősz elején megjelenő kis tablet: egy 28 nm csíkszélességű, 1,6GHz-es, kétmagos CPU, egy egyelőre ismeretlen GPU, WiFi/HSPA+, Bluetooth kapcsolódási lehetőség, Android 4.1-es operációs rendszer, és egy erőteljes, 4100 mAh-s akkumulátor gondoskodik a zavartalan működésről.

A mindössze 350 grammot nyomó, 9,9 milliméter vékony és 19,34 centiméter hosszú MediaPad 7 Youth-szal könnyedén nézhetünk akár 1080p-s HD videókat is, de hanghívásokat és sms/mms küldést is kezdeményezhetünk róla, és természetesen első és hátsó kamera is lesz benne.

A készüléket alapvetően a kínai, orosz, közép-keleti, ázsiai, csendes-óceáni térségbeli és európai piacra szánják. Érdekes módon a teljes amerikai kontinens kiesik most ebből a szórásból, bár a nemzetközi webshopokból ők is vásárolhatnak majd ilyen készüléket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik