Tech

Éjjel-nappal Orbán Viktor

A miniszterelnök beszédeiből mobilalkalmazás készítettek.

A 2014-es választásokra készülve mobilalkalmazásokat fejleszt a Political Capital. Az elemző intézet elsőként „Napi Viktor” című termékét dobta piacra, ami már letölthető az AppStore-ból. Az alkalmazásban megtalálhatók a miniszterelnök legfontosabb nyilatkozatai, melyeket a Political Capital elemzőinek rövid elemzései kísérnek – derül ki az intézet közleményéből.

Forrás: politicalcapital.hu

Szintén elérhető fontosabb beszédek, videók gyűjteménye és az életrajzi adatok is. A felhasználó értesítést kap az új tartalmak feltöltéséről. Az alkalmazásban közösségi és megosztási funkciók is helyet kapnak, valamint a felhasználók értékelhetik Orbán Viktor egyes megszólalásait. Ha pedig valakit az érdekel, hogy mennyire van képben a miniszterelnökkel kapcsolatban, akkor folyamatosan változó kvízben teheti próbára tudását.

Az alkalmazás iOS platformon debütál, de hamarosan várható az Android-os verzió elkészülte is – írják. Hozzátéve, hogy a Napi Viktor csak az első termék. További alkalmazásokat készítenek a politikával hivatásosan foglalkozóknak, illetve a kampány eseményei iránt intenzíven érdeklődő állampolgároknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik