Tech

Itt az új Office!

Mától kapható a hazai boltokban is a Windows új szoftvere, az Office 2013. Sőt. Nem csak kapható, hanem bérelni is lehet.

A Wordöt, Excelt és PowerPointot is tartalmazó programcsomagot  nyár óta tesztelhették a felhasználók. Az új Office már csak Windows 7 és 8 alatt fut.

Ez az első olyan Office, amelynek doboza nem tartalmaz telepítő lemezt; egy termékkulcskártyával juthat hozzá a vásárló a programhoz. Ha valakinek nincs széles sávú internete, érdemes egy wifis kávézóban elvégezni a telepítést.

Nmcsak megvenni, hosszú távra bérelni is lehet az új Office-t. A bérleti konstrukcióban mindig a legfrissebb Office-t kínálja a Microsoft, ha megjelenik a 2013-as verzió utódja, automatikusan arra válthat az ügyfél. A legolcsóbb otthoni hagyományos kiadással ellentétben a kölcsönzött Office nincs számítógéphez kötve, egy webes felületen bármikor átköltöztethető a licencjogosultság egy új gépre, ekkor persze a régin a programcsomag használhatatlanná válik. A technológia azt is lehetővé teszi, hogy ha szükség van egy Office-ra, azt egy széles sávú internettel rendelkező ismerős gépén is aktiválja és használja a licenctulajdonos, a bezárását követően a program törlődik – írja az új termékről az Origo.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik