Tech

Szeptemberben indul a fotelfociszezon

A FIFA 13 a tökéletesedő grafikán felül látványosabb cselezéssel, és még keményebb ellenfelekkel próbálja meghódítani a futballrajongókat.

Az EA Sports munkatársai az elmúlt pár évben nem csupán ráncfelvarráson átesett FIFA-játékokat adtak ki, de megpróbáltak valódi újításokkal, újszerű megoldásokkal is a rajongók kedvében járni. Az ősszel érkező FIFA 13 is tartogat pár újdonságot.

Ezentúl nem lesz olyan egyszerű a passzolgatás: a labda átadásának sikeressége függ a passz erejétől és magasságától is. Szimpla irányváltással nem lehet egyszerűen cselezni, a passzoláshoz hasonlóan ezen a területen is többet nyom a latban a játékos ügyessége, mint korábban. A cselezést ráadásul még látványosabb ütközésekkel, esésekkel színesítik, és némileg átdolgozzák a rendszert, hogy ne forduljon elő annyi indokolatlan bukás, mint a FIFA 12-ben.

Az ellenfél játékosai jobban átlátják a pályát, észreveszik és kihasználják az előttük megnyíló lehetőségeket és útvonalakat, ahol aztán megindíthatják a támadást. Ezenfelül a szabadrúgás rendszere is változik, illetve a támadó és védő szekció irányítása is új lehetőségekkel bővül majd.

A FIFA 13 PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon is megjelenik szeptemberben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik