Tech

Ennyit e-maileztél 2011-ben

Nem törtük fel a fiókodat, mégis pontosan meg tudjuk mondani, milyen forgalmat bonyolítottál le - feltéve, ha a Gmailt használod.

Már összegeztük, hogy az idei évben mit kerestünk leginkább, mit néztünk a YouTube-on, mennyit kalózkodtunk, mi zajlott a Twitteren és mivel játszottunk a Facebookon – most itt az ideje, hogy te is mérleget vonj.

A ToutApp egy ingyenes webalkalmazással állt elő, ami belemászik a Gmail-fiókodba és olyan kérdésekre ad választ, minthogy mennyi e-mailt küldtél és mennyit fogadtál, mennyire válaszoltak a címzettek és mennyit ítéltél magad válaszra érdemesnek.

Azt is megmutatja, hogy kikkel szoktál a legtöbbet levelezni, de az is kiderül, hogy a címsorban mely szavakat használtad a legtöbbször. Személyes kedvencünk az a rész, ami a levelezés szempontjából legsűrűbb hónapot, napot és napon belüli időszakot mutatja meg.

Az egész alkalmazás roppant esztétikusra sikerült, ráadásul minden adathoz jár egy gyönyörű infografika, amit a Facebookon és a Twitteren is meg lehet osztani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik