Tech

George Clooney fogja játszani Steve Jobsot?

A legújabb hollywoodi pletykák szerint két ex-Vészhelyzetes sztár "küzd" az Apple-vezér szerepéért.

Jövőre életrajzi filmmel emlékezne meg az amerikai filmipar Steve Jobsról, az “amerikai informatikai álom megtestesítőjéről”, aki 56 esztendős korában idén október 5-én hunyt el hasnyálmirigyrák következtében.

A Now magazin információi alapján két híres amerikai színész között fognak dönteni, melyikük lenne alkalmasabb az álomszerepre.

Az egyik jelölt a szívtipró sármmal bíró ötvenéves George Clooney, aki a Vészhelyzet sorozatban Doug Ross doktor szerepével vált ismertté a nagyvilágban. A Vészhelyzet sorozat említése ezúttal jogos Clooney kapcsán, mivel “ellenfele” a karakteres arcú negyvenéves Noah Wyle, akit szintén a Vészhelyzet azonos évadjai tettek ismertté.

A Deadline.com korábbi információi alapján a Sony Pictures vásárolta meg Steve Jobs életrajzi könyvének megfilmesítési jogait. Hogy mennyire alakítaná hitelesen Clooney vagy Wyle Steve Jobsot ezt nem tudjuk előre megjósolni, az azonban biztos, hogy ha hiteles hasonmást akarnak találni a fiatal Jobs számára, mindenképpen Ashton Kutcher lenne a legprofibb befutó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik