Tech

Steve Jobs ölte meg az iPhone 5-öt?

Állítólag az iPhone 5 egy valóban létező modell volt. Állítólag az Apple (immáron elhunyt) vezére miatt kaphattunk "csak" iPhone 4S-t.

A Business Insider egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva közölte, hogy az elmúlt év, iPhone 5-tel kapcsolatos pletykái mégis igazak lehetnek. A meg nem erősített hírek szerint valóban létezik, vagy legalábbis létezett az Apple okostelefonjának egy teljesen újraértelmezett változata, amelyet végül az iPhone 4S bemutatása előtt csupán hónapokkal dobtak ki az ablakon.

A forrás állítólag egy olyan készüléket próbálhatott ki, amely laposabb volt a mostani eszközöknél, az iPadhez hasonló hátlappal, és a jelenlegi készülékeknél nagyobb, 4 colos kijelzővel rendelkezett. Ez utóbbi okozta a vesztét is, mivel Steve Jobs állítólag nem volt hajlandó feladni a minimalizmussal és uniformitással kapcsolatos elképzeléseit; nem volt hajlandó az androidos fragmentáció útjára lépni.

Írásunkban nem hiába szerepel az “állítólag” kifejezés minden második sorban, hiszen fontos leszögezni, hogy minderre (persze a név nélküli forráson kívül) nincs semmilyen bizonyíték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik