Tech

San Andreas ismét veszélyben

A Rockstar hivatalosan is bejelentette a Grand Theft Auto következő részét - a promó alapján minden eddiginél szebb és nagyobb epizód várható.

A trailer megjelenése előtt nagy kérdés volt, hogy a – New York ihlette – Liberty City-ben játszódó negyedik rész után a folytatás hova kalauzolja a rajongókat – immáron biztos, hogy újra Kalifornia, azaz San Andreas lesz a fő helyszín.

Bár első ránézésre nem derül ki túl sok minden, a látottakból annyi leszűrhető, hogy újra szerephez jutnak a vízi-, és légi járművek, illetve az is, hogy valószínűleg a régebbi GTA-játékokhoz hasonlóan házakat is lehet majd vásárolni az új epizódban.

A sok vitát, és ellenkezést kiváltó prostituáltak is jelen lesznek a folytatásban, melyben egyébként egy a zűrös múltját maga mögött hagyó családapa lesz a főszereplő. Kiderült, hogy a találgatásokkal ellentétben nem Ray Liotta hangja hallható a trailerben, így biztossá vált, hogy a főhős biztosan nem a Vice City-ben megismert Tommy Vercetti lesz.

A megjelenési dátumról, illetve arról, hogy milyen platformokra készül a játék, egyelőre nincs információ. A játékot fejlesztő Rockstar az eddigiekben az adott GTA premierjét megelőző 4-6 hónapban kezdett neki a marketingnek, vagyis mi a jövő év tavaszára, legkésőbb nyarára várjuk.

Az előrejelzések szerint a GTA ötödik része minden eladási rekordot megdönthet. Az biztos, hogy a fejlesztők minden apró részletre megpróbáltak odafigyelni – hogy ez mennyire sikerült nekik, a theSOURCE oldalán kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik