Tech

iPhone 4S – nagypapával érkezett az első vevő

Bár a sorszámokat csak este háromnegyed tízkor kezdték el osztani, egy kitartó nagypapa már 12 órával korábban megérkezett.

Délután fél négykor aztán befutott az a fiatalember is, aki végül az egyes sorszámot akaszthatta a nyakába – elmondása szerint bár édesapjáé lesz a telefon, leírhatatlan dicsőségnek tartja, hogy ő lehet itthon az első.

Az este tízkor kezdődő premierpartyn végül nagyjából 150 ember tette tiszteletét, ami az előkészületeket látva valószínűleg alulmúlta a Telekom várakozásait. Bár az egyes sorszámú versenyző családi csapata összesen 14 órát állt és ült sorba, a 141. játékos tíz perccel a nyitás után érkezett és nem kellett attól félnie, hogy nem jut belátható időn belül az áhított készülékhez.

A várakozás okozta feszültséget rettentően finom szendvicsek és szórakoztató programok tették némileg elviselhetőbbé. Többek között láthattunk tánc és freestylefoci-bemutató, egy Compact Disco best-of koncertet és egy iPhone-varázslót, akinek a frakkját valamilyen rejtélyes (és nyilván mágikus) oknál fogva egy lopásgátló díszítette.

Mi jól éreztük magunkat, megyünk jövőre is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik