Tech

Új madár, készülő film, napi 300 millió percnyi játékidő – mi az?

Bizony, nagy hírekkel jelentkezünk a mérges madarak fészke tájáról.

Az Angry Birds terjedésével együtt valószínűleg egyre többen kívánják már a hátuk közepére a mérges madarak és zöld disznók csatározását, azonban a franchise esze ágában sincs lelassítania.

A játékot ugyanis már 400 milliószor töltötték le, havonta 130, míg naponta 30 millióan játszanak vele – összesen minden nap 300 millió percet, vagyis kb.. 570,4 évnek megfelelő időt. Naponta. Az egészben az a legfájdalmasabb, hogy a Rovio marketing költségvetése 0, azaz nulla forint. (Aki úgy érzi, hogy az előbbi számokban neki is komoly szerepe van, annak ajánljuk az Angry Birds-függőséggel kapcsolatos írásunkat.)

Akinek viszont még ez sem elég, az ne essen kétségbe. Az alábbi képen egy új madár egy részét tárta fel a játékot fejlesztő Rovio – szerintünk vagy a feje búbja, vagy a farktolla lehet.

A nap hírét azonban azoknak tartogattuk, akik már attól is boldogok, ha valaki mást látnak játszani, ugyanis immáron megerősítették az Angry Birds filmet, amihez egyébként sikerült megszerezni azt a David Maiselt, aki a Vasember 2, a Thor és az Amerika kapitány producere is volt. Szerintünk nem rossz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik