Tech

Az eddigi legjobb (hamis) iPhone 5 felvétel

Többen bedőltek és egyáltalán nem hibáztatjuk őket.

A készítők javára kell írni, hogy a „kiszivárgott” felvétel valóban nagyon meggyőző, és az apró, alig észrevehető hibák is csak a képsorok többszöri megtekintése után tűnnek fel. Volt, amit mi is azonnal kiszúrtunk, de van, amiben – bár megvan, hogy mit kell nézni – mostanáig nem vagyunk biztosak.

A bemutatott eszköz megfelel a korai pletykákban említett szélesebb képernyő követelményének, azonban a videó elején, mikor az iPhone-t feloldják, tisztán látszik, hogy az hüvelykujj mozgása egy a látottnál kisebb képernyőnek felel meg. Ugyanígy a feltűnő kategóriába tartozik, hogy a programok (a böngésző és a játék) indításánál a felhasználó ugyan lenyomja az ikont, de nem engedi el – az iOS pedig nem az alkalmazás indításával szokott ilyenkor reagálni.

Az egyetlen fennmaradó lehetőség, hogy ez az egész az ECA Rock(s) Rider nevű játék promóciója akart lenni – és persze, mivel beszélünk róla, ezért a reklám akár sikeresnek is mondható. Akárhogy is legyen, a photoshop-artistákat megszégyenítő munka elismerésre méltó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik