Tech

Házhoz jön a Profession állásbörzéje

Rekordszámú kiállító, éjjel-nappali nyitva tartás, karrier-tanácsadások, élő beszélgetési lehetőség a munkaadókkal és közel 1500 állásajánlat várja a látogatókat.

Ráadásul mindez három napig egy-két kattintással elérhető: a Profession.hu Virtuális Állásbörze eltünteti a térbeli és az időbeli határokat szeptember 27 és 29 között.

Tavasszal százezer látogatót vonzott a rendezvény, az őszi börzére is legalább ennyit várnak a szervezők. Újdonsággal is készül a Profession.hu: szakértők válaszolnak a látogatók kérdéseire, tehát már nemcsak az állást kínáló munkaadók képviselőivel, hanem az állásportál karrier-tanácsadójával is chatelhetnek az érdeklődők.

Martis István, a Profession.hu értékesítési vezetőjének elmondása szerint a virtuális börze sajátossága, hogy a valóságban zajló állásbörzével azonos az élmény, ám jóval hatékonyabb a működése. A megjelenést úgy hozták létre, hogy a felhasználók ugyanúgy sétálhatnak a standok között, mint egy hagyományos börzén. Ha egérrel rákattintanak egy-egy kiállítóra, akkor láthatják többek között az ajánlataikat, a cég bemutatkozását és chatelhetnek a cég HR-esével is.

Ráadásul ősszel a börzére látogatók között egy X-box Kinectet és 3 okostelefont és az IT szektorból érkezők között egy ESNA Netacadémia tanfolyamot is kisorsolnak a szervezők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik