Tech

Jedi leszel vagy Sith?

Jedik legyünk vagy Sith lovagok? Ez a kérdés, válasszatok!

Október 1-jén vége a bujkálásnak, a cselszövésnek és tervezgetésnek, az erő sötét és világos oldala összecsap, kitör a galaktikus háború és mindenkinek fel kell vállalnia, hogy Sith vagy Jedi, Jedi vagy Sith.

Hét nap és hét éjszaka elteltével ugyanis elkezdődik a népszámlálás, az állam megpróbálja felmérni polgárainak számát és pontos életkörülményeit. A tízévente megismételt, teljesen névtelenül elvégzett adatfelvételből számos fontos dolog derülhet ki: például az ország lakosainak vallása. Bár az ember a mindennapok alapján azt hinné, hogy túlnyomó részben keresztények és ateisták lakják az országot, a népszámlálás megdöbbentő eredménnyel zárulhat.

A Facebookon ugyanis elkezdtek szerveződni azok, akik a vallási hovatartozásukkal kapcsolatos kérdésre nyíltan be fogják vallani: ők Jedik. Vagy épp Sithek.

Te kikhez csatlakozol? A nemes Jedikhez vagy a gonosz Sithekhez? Persze adódik egy harmadik lehetőség is: válaszolhatsz normálisan a feltett kérdésre, de akkor nem vagy se igazi Jedi, se igazi Sith.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik