Tech

Könyörtelen ébresztőóra

Addig csörög, amíg meg nem rázzuk… és rázzuk és rázzuk.

A Wake N Shake nevű alkalmazást azoknak ajánljuk, akik tudják magukról, hogy nehezen ébrednek vagy adott esetben ébredés után nem is emlékeznek arra, hogy lenyomták volna az ébresztőt. Persze azok számára is hasznos lehet, akik rendszeresen elkövetik azt, hogy a szundi üzemmód helyett véletlenül teljesen kikapcsolják az ébresztőórát, mivel ez az app nem hagy kibúvót, teljesen könyörtelen.

A dizájnos alkalmazás ugyanis addig hangoskodik, amíg jól meg nem rázzuk az iPhone-t; és itt nem egy egyszeri, gyengéd mozdulatra kell gondolni.

Az ébresztő bekapcsolása után ugyanis az app a képernyőn mutatja, hogy a telefon mennyire győződött meg arról, hogy már ébren vagyunk: amennyiben kitartóan rázzuk, idővel elhallgat, azonban ha abbahagyjuk ezt a reggeli tornának is felfogható tevékenységet, legrosszabb esetben akár elölről is kezdhetjük az egészet.

Az App Store-ban már elérhető a fizetős és az ingyenes verzió is és minden reményünk szerint hamarosan az Androidon és egyéb platformokon is elérhetővé válik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik