Tech

Al Gore kölcsönkérné a Facebook- és Twitter-profilod

Hagynád, hogy egy vadidegen garázdálkodjon a neveddel a közösségi oldalakon? És ha az Egyesült Államok egy volt alelnökéről és egy jó ügyről van szó?

A béke-Nobel-díjat is nyert Al Gore pontosan tudja, hogy bár Te is nagyon szeretnél segíteni bolygónkon, nincs igazából pénzed arra, hogy komolyabban támogass egy ezzel foglalkozó szervezetet; nincs időd, amit erre áldozhatnál; és a munkahét végén már adott esetben arra sem marad energiád, hogy külön gyűjtsd az újrahasznosítható szemetet.

Éppen ezért azt kéri Tőled, ami a „zöld ügy” számára majdnem a legfontosabb, Neked pedig nem kerül többe néhány kattintásnál: az online hangodat.

Amennyiben regisztrálsz a Climate Reality Projecten, úgy Facebook- és Twitter-profilodon képesek lesznek a szeptember 14-i globális eseményről írni az azt megelőző és az azt követő napon is, hogy az egész bolygó felfigyeljen a krízisre, melyet most kell megoldanunk: a klímaváltozásra.

A projekt jellegéből adódóan a szervezők nagyon figyelnek arra, hogy ne legyen gond az adatvédelemmel kapcsolatban és természetesen minden önkéntes akár a program során is kiszállhat, amennyiben nem szeretne tovább Al Gore szócsöveként működni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik