Tech

Laptop papírból – szó szerint

250 dollár a világ bármely pontján megér egy középkategóriás laptopot – kivéve, ha az ember egy benzinkút parkolójában vásárol.

Kapcsolódó cikkek

Egyetlen hét sem telt el azóta, hogy egy nő 180 dollárt áldozott egy benzinkút parkolójában, hogy otthonában tudja meg: egy Apple logóval díszített fadarabbal lett gazdagabb. A mostani eset főszereplője ugyanazon város lakója és mivel az elkövetési mód kísértetiesen hasonló, valószínűleg ugyanazon csalók áldozatává vált.

Ugyanúgy egy benzinkút parkolójában szólították meg, ugyanúgy “tömegesen vásárolt” és ezért olcsósított termékekkel ámították (laptopok, iPadek és iPodok) és ugyanúgy csak hazaérve nyitotta ki a hölgy a FedExes csomagot, amiben jelen esetben egy szigetelő szalaggal összekötegelt kupac papírt és egy vezetéket talált – nyilván 250 dollár értékben.

Arra egyelőre még mi sem jöttünk rá, hogy a vezeték miért volt fontos, de a trükkös rablók már a fából készült iPadnél is bizonyították, hogy szívesen figyelnek a részletekre.

Aki mindezek után továbbra is hajlandó ismeretlenektől parkolókban vásárolni, ráadásul nem jut eszébe megnézni az eladásra szánt, értelemszerűen garancia nélküli terméket a készpénz átadása előtt, az vessen magára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik