Tech

Megújul a Twitter

Twitter-felhasználók, figyelem! Ezen a héten mindenki áttér az új kezelőfelületre.

Úgy tűnik, a Twitter fejlesztői szerint végleg eljárt az idő a régi dizájn felett, így a héten valamelyik reggel azok is az új kezelőfelületre fognak ébredni, akik eddig tudatosan a régit használták.

Az új, szélesebb dizájnban a képernyő balján, a hírfolyam mellett találtak helyet az említéseknek, kereséseknek és listáinknak, míg a jobbon a mikroblogoldal közösségi része helyezkedik el a követőkkel és az általunk követettekkel, a trendekkel és ajánlásokkal. Ugyancsak a jobb oldalra kerültek a médiatartalmak, amiket immáron a YouTube-tól a Flickren keresztül a Justin.tv-ig bárhonnan be tudunk ágyazni.

Egy csiripre kattintva az azzal kapcsolatos tartalmakat is áttekinthetjük, legyen szó a szerző más tweetjeiről vagy az eredeti bejegyzésre érkezett válaszokról. A szerző miniprofilját pedig felhasználónevének kattintásával anélkül tudjuk megnézni, hogy elnavigálnánk saját oldalunkról.

Nekünk tetszik az átalakítás, de ismerve a közösségi oldalak változásaira érkező általános reakciókat, valószínűleg hamarosan elindul a panaszáradat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik