Tech

Barátaid megmentésére kér a Google

Gmail-kampany(1024x768).png (gmail, google, )
Gmail-kampany(1024x768).png (gmail, google, )

Az internetes óriás kampányt indított az elavult és ciki e-mail címek ellen - minden Gmail felhasználónak kötelessége hozni még egy embert.

A Google ugyanis tisztában van azzal, hogy bármilyen népszerű is lett a Gmail és bármennyire ez az “elfogadottnak számító” levelező kliens, vannak azok a hotmail, yahoo és egyéb felhasználók, akik a postafiókjuk alapján már az internet hajnalán is jelen voltak, akik nem szeretik a változást, hanem inkább maradnak a réginél, mert az a megszokott.

Ráadásul ahhoz, hogy felhasználói bázisát tovább tudja növelni, a Google-nek már nem elegendőek az újonnan belépők, hanem igenis szüksége van arra, hogy más kiszolgálóktól “nyúljon le” embereket.

Ennek megvalósítása érdekében egy a gmailes felhasználók ismerőseit “megmenteni” szándékozó kampányt indított az emailintervention.com címen, ahol belépés után bármely Gmail felhasználó saját vagy előre legyártott szöveges és videós üzenettel csábíthatja át az e-mail Gmail oldalára a mai napig ciki e-mail címmel rendelkező ismerősöket.

Nos, a magunk részéről alig ismerünk olyat, akinek ne lenne (legalább másodlagosan) Gmail fiókja, de hallgassuk meg a digitális megmentés szakértőjét a témában:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik