Tech

Fizetnél másfél milliót egy e-mail címért?

Akkor sem, ha ezzel a világ 750 legexkluzívabb e-mail címének egyike lehetne a Tiéd?

Minden bizonnyal léteznek olyan emberek, akik Szent István arcmásával ellátott, feltekert bankjegyeket használnak fogpiszkáló helyett és szabadidejükben 100 dolláros bankókból varrnak maguknak takarót, de valószínűleg még köztük is kevés az annyira gazdag (talán úgy pontosabb, hogy gazdag és ostoba), hogy 7500 dollárt fizessen egy e-mail címért.

Az Elite750.com névre keresztelt oldal abban reménykedik, talál magának 750 kőgazdag idiótát, aki nemcsak a 7500 dolláros belépési díjat, de a havi 750 dolláros fenntartási díjat is hajlandó fizetni csak azért, hogy 749 társával együtt @elite750.com végződésű e-mail címe lehessen.

Mivel limitált mennyiségű klienst fogad a társaság (pontosan 750-et), ezért azoknak érdemes sietniük, akiknek épp van elverni való pénzük. Ráadásul – csak, hogy a világ milliomosai közt igazságot tegyenek – országonként és régiónként ügyfélkvóta van. Például Németország, Svájc és Argentína területéről nem érdemes próbálkozni, állításuk szerint onnan már találtak maguknak palimadarat klienst.

Mi meg most megyünk és lefoglaljuk az extraelit75.com címet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik