Tech

Chuck Norris szívószála. Kéne?

Csak hogy tudd, az igazán kemény arcok titánon keresztül szürcsölik az üdítő nedűket.

Ha titánból készült szívószálat használsz, senki nem tudja eltagadni a party legvagányabb arcának járó címet – azonban mielőtt felpattannál a netre és rendelnél egyből hármat, tudnod kell, hogy vannak hátrányai is.

Például szemben egy teljesen átlagos és unalmas szívószállal, a titánból készültet – nem meglepő módon – nem lehet hajlítani, vagyis kizárólag a gyártó által kialakított szögben használható. Persze kivéve akkor, ha tényleg Chuck Norris erejével bírsz és elhajlítod. Ráadásul higiéniai okokból minden használat után el kell mosogatni.

Viszont az, hogy titánból van, nem csak a szó átvitt értelmében jelenti, hogy kemény szerkezetről van szó. Amíg mások narancsot hámoznak, hogy friss narancsléhez jussanak, addig ezt a szívószálat elég beleszúrni a narancsba; amíg mások a szívószálas üdítőkön található is alufóliát próbálják átszúrni a kis műanyag szívószálaikkal, addig ezt a szívószálat akár egy kétliteres kartonon is át lehet döfni.

Szerintünk összességében sokkal több az előnye, mint a hátránya, ráadásul a szállítási költségeken túl mindössze 15 dollárért (vagyis kb. 3000 forintért) megrendelhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik