Tech

Laptop két képernyővel

Pont, mikor az ember eldöntené, hogy egy 17 colos képernyővel bíró laptop túl nagy és túl nehéz, érkezik egy ilyen ellenállhatatlan csoda.

A GScreen SpaceBook névre hallgató eszköze ugyanis nem egy, hanem egyből kettő, egymás mögé csúsztatható 17,3″ kijelzővel rendelkezik. A feltűnési viszketegségben szenvedőkön kívül a gépet persze kizárólag azoknak tudjuk ajánlani, akik – akár munka, akár szórakozás okán – amúgy is hozzászoktak már a 2-3 (esetleg 4) képernyő használatához.

Egy átlagos felhasználó ugyanis azon túl, hogy valószínűleg a bőség zavarától szenvedne két képernyő láttán, nem biztos, hogy hosszú távon kifizetődőnek érezne az eszköz 4,5 kilogrammos tömegét.

Ezzel szemben azok, akik már életvitelszerűen több képernyőt használnak, érdemes lehet végiggondolni, hogy a valóban nem kis méret és súly ellenére nem éri-e meg a két hatalmas kijelző szabadsága – pláne, ha tapasztalatból tudja egy átlagos laptopról, hogy gyakran tűnik kicsinek.

Az egyetlen jelentősebb hátulütő, hogy a hazai érdeklődőknek az előrendeléshez rendelkezni kell ismerőssel (vagy ismerős ismerősével) az Egyesült Államokban vagy Kanadában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik