Tech

Fehér iPhone 4 luxuskivitelben

Ha már eddig vártál az iPhone 4 fehér verziójára, ne aprózd el: verj el rá 30 ezer dollárt.

A képtelen luxussal felruházott, egyedi mobil eszközeiről híres Gressóról már a hasonló árkategóriában kapható iPad kapcsán is írtunk, úgyhogy már mindenki megtanulhatta, hogy egy okostelefon csak akkor az igazi, ha tele van pakolva gyémántokkal, kristályokkal és igazgyöngyökkel, igaz?

Nos, kollekciójuk legújabb darabja csak tovább öregbíti a cég hírnevét. Az iPhone 4 hátlapja gyémántokkal borított ásványi üveg, amely mögött három, egymástól független svájci óra bújik meg, melyeknek óralapja igazgyöngyből készült.

A Lady Blanche (vagyis Fehér Hölgy) névre keresztelt okostelefonból készül egy olcsóbb verzió is, ha nem lenne 5,5 millió forintod, ez csupán Swarovski kristályokkal van ellátva, így ára is sokkal szolidabb, mindössze 7000 dollár (vagyis cirka 1,35 millió forint).

A megjelenés időpontja még nem tisztázott, azonban aki komolyan fontolgatja egy ilyen készülék beszerzését, jobb ha figyel, mivel mindössze 150 darab készül belőle. A magunk részéről persze inkább az iPhone 5-öt várjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik