Tech

Okostelefon varázslóknak?

Most, hogy minden könyv megírásra és minden film lassan bemutatásra került, az igazi Harry Potter-fanatikusok a zsebükben hordhatják tovább rajongásuk tárgyát?

J. K. Rowling ugyanis új honlappal rukkolt elő, bár azt, hogy a Pottermore pontosan mi lesz, még senki nem tudja – a honlap egyelőre csak egy hamarosan feliratot tartalmaz Rowling aláírásával és két bagollyal.

Bár a hivatalos bejelentés várhatóan egy hét múlva, június 23-án történik, egy – természetesen neve elhallgatását kérő – pletykafészek szerint az utolsó filmmel párhuzamosan egy Harry Potter témájú okostelefont dobnak piacra.

A magunk részéről ezt nem tartjuk valószínűnek, legalábbis reméljük, hogy a szerzői jogok tulajdonosai tisztában vannak azzal, hogy a korábbi, témára szerkesztett telefonok csak egy igen szűk réteget tudnak megszólítani, mivel a témát leszámítva általában nagyon rosszak.

Vagy tényleg megérné egy (feltételezhetően) androidos telefont Harry Potterre átszabni, amiben ugyan lehet Kviddicsezni, de a harmadik alkalom után már idegölő, hogy Dumbledore mondja be a pontos időt? Szerintetek?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik