Tech

Szerelés helyett kémprogramok

A 20 éves Trevor Harwell szakmáját tekintve számítógépek javításáért felel, de helyzetét kihasználva inkább meztelen nőket szerettett fotózni.

Még ha érezhető is, hogy a gép javítása elengedhetetlen, az ember nem szívesen adja át egy vadidegennek a számítógépét vagy laptopját, hiszen a rajta lévő adatok, fényképek, információk általában igen személyesek. Nem kérdés tehát, hogy a szervizelés egy bizalmi helyzet. Úgy tűnik azonban, hogy kevésbé kell attól félni, hogy hogyan adjuk át a gépet, mint amennyire attól, hogy hogyan jut vissza hozzánk.

A képen is látható kolléga ugyanis a laptopok javítása mellett (vagy helyett?) kémprogramokat telepített a neki tetsző klienseknél, amely időről időre olyan hibaüzenetet dobott ki a képernyőre, amely arról tájékoztatta a felhasználót, hogy a “vizuális érzékelő” (lásd: kamera) meghibásodott és tisztításához vízgőz közelében kell tartani.

S míg szerintünk józan paraszti ésszel lehet tudni, hogy semmilyen hardvernek nem tesz jót a vízgőz és annak közelsége, a gyanútlan kliensek bevitték magukkal bekapcsolt állapotban a gépet a fürdőszobába, amíg ők zuhanyoztak egy jót – ezekről a “javítási” alkalmakról készültek fotók és videók.

Az úriember tárgyalása még tart, de biztos nem segít majd rajta, hogy a rendőrség százával talált meztelen felvételeket a benne megbízó kisasszonyokról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik