Tech

Próbáltál már iPhone-nal sört nyitni?

Az iPhone-ra illeszthető sörnyitóval felszerelt tok nemcsak felbontja az italokat, de meg is jegyzi, hogy mit bontott fel.

A tokhoz járó iOpener alkalmazás a telefon gyorsulásmérőjének segítségével pontosan tisztában van azzal, hogy mikor használtuk a sörnyitót, és automatikusan meg is nyitja magát, hogy be tudjuk vinni az ital adatait és az ivás pontos helyét és idejét. Mindezt egyetlen gombnyomással még Facebookon vagy Twitteren is közzé tehetjük.

Persze sokkal vagányabb lenne, ha minderre magától is képes lenne. Ráadásul nem minden üveget kell sörnyitóval nyitni, és nyilván lesz olyan ital, amit nem mi magunk bontunk ki, de ez nem zavarhatja azokat, akik odavannak a söröskupakkal lezárt üvegekért. Vagy azok tartalmáért.

A tok és az alkalmazás együtt 30 dollárba (mintegy 6000 forintba) kerül, és egyelőre csak az iPhone 3G és 3GS modelleken használható, de állítólag már készül az iPhone 4 verzió is. Ideális ajándék azoknak, akikről tudjuk, hogy gyakran ébrednek úgy, mint a Másnaposok szereplői.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik