Tech

MacGyver minden találmánya

MacReceptek(1024x768).png (MacRecipies, MacGyver, sorozat, )
MacReceptek(1024x768).png (MacRecipies, MacGyver, sorozat, )

Minden kütyü-rajongó gyerekkori hőse az internetnek hála ismét életre kel.

Az 1985 szeptemberében indult sorozat összesen 7 évadot és 2 filmet élt meg, melynek mindegyikében a Richard Dean Anderson játszotta MacGyver találékonyságára támaszkodva oldotta meg az eléje gördített problémákat. Hogy pontosak legyünk, találékonyságát kiegészítette a mindig nála lévő szigszalaggal, svájci bicskával és a környezetében heverő tárgyakkal.

S míg ez a képessége végül már olyan paródiák alapjává vált, melyek szerint MacGyver még egy aszpirinből is képes atombombát készíteni. S míg ez túlzás, az biztos, hogy egészen sokat lehetett a sorozatból tanulni a gyakorlatban megvalósuló fizika és kémia kapcsán.

De mit is? Emlékszik még bárki akár egyetlen találmányra? Sajnos ilyen messze van már az a gyerekkor – és épp ezért jön kapóra a MacRecipes, vagy MacReceptek, amely összegyűjtötte, hogy melyik részben mit talált ki MacGyver. Például tudtátok, hogy a hetedik évadban háromszor is jelentős szerepe volt a gemkapocsnak?

Azok pedig, akiknek fogalmuk sincs, hogy miről van szó, sürgősen szégyelljék el magukat és mihamarabb pótolják MacHiányosságukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik