Tech

Feltörték az új Batman-film kódját

Bane(1024x768).png (Bane, Batman, Dark Knight Rises, )
Bane(1024x768).png (Bane, Batman, Dark Knight Rises, )

Bár a "Dark Knight Rises" csak 2012. július 20-ára várható, a stúdió egy da Vinci-kód típusú rejtéllyel örvendeztette meg a rajongókat.

Az egész azzal kezdődött, hogy pénteken elérhetővé vált a film hivatalos honlapja, ahol azonban a látogatót nem várta más, mint teljes sötétség és furcsa kántálás. A rajongókat először ez meglepte, de nem kellett sok ahhoz, hogy egyikük a furcsa hangokat átfuttassa egy audioprogramon, és felfedezze a #TheFireRises címkét.

A címkét a Twitteren beütve a @TheFireRises oldalt találták meg, amely számos tweetet tartalmazott, benne egy hivatkozással egy másik oldalra.

Ez utóbbin a látogatónak lehetősége van a talált oldalt megosztani egy közösségi oldalon, amivel profilképe felhasználásra került egy hatalmas mozaik létrehozásában, amely az új filmben a Tom Hardy által játszott Bane nevű karakter egy képét mutatta be.

Nem sok, azonban mégis zseniális, hogy a rajongókat mennyire meg tudta mozgatni a Warner Bros.,  és segítségükkel mennyire gyorsan el tudta terjeszteni a honlap létezését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik