Tech

Ingyenes androidos alkalmazásokat kínál a Telenor

Az első két, saját fejlesztésű app az Android Marketen és a Telenor honlapján is elérhető.

A két, szóban forgó program a gyors mobilos segélykérésre alkalmas S.O.S. Help és az autópályamatrica-vásárlást segítő app.

Az S.O.S. Help a Telenor által meghirdetett Androideák ötletpályázat egyik győztes alkalmazása, amellyel a bajba került felhasználó jelezheti családjának, barátainak, ismerőseinek, ha segítségre szorul. Az előzetesen kiválasztott telefonszámokra, illetve e-mail címekre mondhatni gombnyomásra küldi el az androidos okostelefon tulajdonosa aktuális tartózkodási helyét. Emellett egy rövid, előre beállítható üzenetet is továbbít, miközben a helyszínen tartózkodókat sípoló hangjelzéssel figyelmezteti.

Az Autópálya-matrica alkalmazás az eddiginél egyszerűbbé teszi a virtuális matricavásárlást; segít nyomon követni a már megvásárolt matricák érvényességét, illetve visszanézhetők a korábbi vásárlások részletei is. Az app segítségével az SMS-alapú MobilVásárlás szolgáltatás keretein belül rendelkezésre álló valamennyi autópálya-matrica típus elérhető.

Az Androideák pályázat másik két nyertes alkalmazásának fejlesztésén jelenleg is dolgozik a Telenor: a Magyar Apps és a Kerékpáros térkép hamarosan elérhető lesz az androidos felhasználók számára.

AJÁNLOTT LINKEK:

A Telenor honlapján elérhető alkalmazások

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik