Tech

Most bárki lehet Guinness rekorder

A Guinness Rekordok könyve ingyenes iOS alkalmazást indított, melynek bármely felhasználója bekerülhet a nagy könyvbe - csak rajta múlik.

Egy-két évtizeddel ezelőtt a Guinness Rekordok könyve egy olyan gyűjtemény volt, amelyben a világ legvagányabb, legtehetségesebb, legügyesebb és legkitartóbb emberei kaptak helyet. Manapság azonban ez az évente megjelenő kiadvány képtelen a blogok és jutyúbok világával versenyre kelni, melyek naponta mutatnak be ilyen embereket – akiket persze már másnap mások váltanak le. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy immáron bármiből és bárkiből lehet rekorder – ezt bizonyítja a világ leghosszabb sora elmosott tányérokból vagy a világ legtöbb egyszerre kezet mosó embere.

A Guinness számára persze nem ismeretlen a számítástechnika és a játékosok világa, azonban most egy új ötlettel állt elő, amelynek köszönhetően bármely iOS felhasználó bekerülhet a könyvbe, ha elég ügyes.

Az ingyenes Guinness World Records: Gamers Edition Arcade alkalmazás letöltésével öt, könnyen használható ügyességi játékhoz jutunk hozzá – az nyer, aki szeptember 1-ig a legtöbb pontot gyűjti össze bennük.

Lehet lakatot törni, gorillákat bántalmazni és bombákat hatástalanítani.

AJÁNLOTT LINKEK:

További részletek – angolul (MobileCrunch)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik