Tech

Magyar segítség az iPhone fotók másolásához

Az ingyenesen elérhető Wi-Fi Photo Transfer nevű appal könnyen és kábelek nélkül másolhatjuk át fényképeinket számítógépünkre.

Konstans fájdalma minden iPhone felhasználónak, hogy az amúgy gyönyörű minőségű képeit (pláne, hogy iPhone4-gyel rendelkezik) a számítógépen is tárolni tudja, mert amilyen egyszerű kitenni valami Facebookra, elpostázni emailen vagy MMS-ben, annyival nehézkesebb a tucatnyi képet merevlemezünkre varázsolni. (OK, nem életünk legnagyobb problémája, de mégiscsak macerás.)

Erre kínál tökéletes és ingyenes megoldást Barkai Jánost, akinek nevét valószínűleg nem csak idehaza fogják hálával és elismeréssel emlegetni.

Az alkalmazás telepítése után ugyanis semmi más dolgunk nincs, mint elfogadni, hogy az hozzáférjen a fényképek földrajzi adataihoz és kapunk egy szimpatikus számsort, amit a böngészőbe beütve hirtelen nagyképernyőn látjuk viszont teljes fotó-albumunkat.

A program sajnos a gépről telefonra irányt nem támogatja, de ne legyünk telhetetlenek, arra ott van az iTunes szinkronizálás.

AJÁNLOTT LINKEK:

Wifi Photo Transfer honlapja – angolul
További részletek – angolul (Gizmodo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik