Tech

Mass Effect 3 koncept képek

Magára a játékra még várni kell az év végéig, de itt van néhány kép, ami enyhíthet a hiányon. Vagy épp súlyosbít?

Előre le kell szögezni, hogy ezek a képek sajnos vagy nem sajnos, de nem a BioWare-től származnak, vagyis nem hivatalos koncept képek az utóbbi évek legjobb action/RPG játékának harmadik részéből. A rajongóknak persze amúgy is feltűnhet a képeket nézegetve, hogy miért a Normandy 3 szerepel rajtuk, mikor még a hajó 2-es számú verziója nagyon is rendben van.

Akik nem ismernék a játékot, sürgősen szerezzék be, hiszen amellett, hogy gyönyörű grafikával és zseniális történetvezetéssel rendelkezik, nagyon jól balnszíroz a szerepjáték és az akció/lövöldözős között. A különböző fegyverek, képességek és választható osztályok illetve a játék során hozandó döntések segítségével pedig gyakorlatilag minden egyes alkalommal egy új történetet mesélhetünk el – ráadásul mi magunk vagyunk a főszereplők.

Az előzőek mellett a Mass Effect azért kiemelésre érdemes játék, mert az első rész eseményei befolyásolják a második történetét és lehetőségeit, míg a második részben hozott döntések hatással lesznek a harmadikra, így végső soron az elejétől a végéig, az elsőtől a harmadik részig egy szó szerint egyedi történetnek lehetünk szemtanúi.

A gyönyörű koncept képek egyébként Robert Simons-tól származnak, aki pasadena-i művészeti egyetemre jár, ahol a hallgatók azt a feladatot kapták, hogy csináljanak néhány koncept képet, mintha valóban az adott cégnél/társaságnál dolgoznának. Nos, szerintünk csillagos ötössel teljesített.

AJÁNLOTT LINKEK:

További képek és részletek – angolul (io9)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik