Tech

Tuningolt babakocsi extrákkal

Egy 12 hónapos brit fiú babakocsija DVD- és MP3-lejátszós, porszívós, palackmelegítős, rendszámtáblás és még nincs vége.

A 44 éves Richard Berry bátran barangolhat kisfiával, hiszen a babakocsin található GPS segítségével bármikor, bárhonnan hazatalálnak. Az sem okoz gondot, ha éjszaka szeretnék körbejárni a szomszédságot, hiszen egy teljes sor izzóval a babakocsi fény a sötétségben.

De apuka természetesen gondolt a környezetre, úgyhogy napelemeket szerelt a járműre. A palackmelegítőt egy szivargyújtó átalakításával kreálta. Harry – akinek neve az egyedi rendszámtáblán is virít – nyugodtan ehet kiflit, zsemlét, nem baj, ha a kocsijába morzsál, mert a porszívó révén könnyen takarítható az “utastér”.

A DVD mellett MP3-lejátszó is alapfelszerelés része. Természetesen a duda sem hiányzik a babakocsiból, amelynek karosszériája tigriscsíkos.

Az apa egyébként nagy gyereknek vallja magát. Büszkén tolja fiát meg annak kocsiját és hatalmas utcai sikerrel. Otthon kisebb a tetszési index, a férfi szerint neje teljesen hülyének tartja és előfordul, hogy kilátásba helyezi, inkább átmegy az utca másik oldalára, ha hármasban sétálnak.

Berry mindössze 20 fontért – 6 ezer forintért – vette a kocsit, használtan. Mint mondja, teljesen felesleges kidobni ezer fontot – 300 ezer forintot – egy babakocsira, mely ráadásul kevésbé megfelelő, mint az olcsón vett háromkerekű. Mivel az extrákat is olcsón szerezte be, az egész hóbelevancia a kispapa 70 fontjában van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik