Tech

Olcsóbb iPhone-t szeretne az Apple, nem kisebbet

Pláne, hogy a pletykák szülte "iPhone Nano" gyártási költsége nem lenne alacsonyabb; járulékos költségei pedig nem lennének kifizetődőek.

Az eltelt héten az iPhone nemcsak a világ legjobb telefonjának kijáró díját vitte haza, de ezzel párhuzamosan szárnyra kapott egy pletyka, miszerint az Apple az iPodhoz hasonlatosan az iPhone-ból is készítene egy kisebb méretű verziót, ami kifejezetten a kisebb pénztárcákhoz igazodna.

Néhány nap után az általában szivárogtató Apple-források nem bírták tovább, és rácáfoltak az amúgy is alaptalan szóbeszédre. Érvelésük szerint az olcsóbb alkatrészek képesek az ár csökkentésére, nem a kisebb méret. Pláne, hogy a kisebb mérethez az alkalmazásokat is hozzá kellene szoktatni, amire az Apple nem költene jó szívvel.

Ami biztos, hogy kétségkívül tovább terjesztenék az almás logóval ellátott telefonokat, bár egyelőre úgy tűnik, csak az új készülékek megjelenése nyomja le az előzőek árát. De ha már itt tartunk, a források szerint majdnem kész a nyáron bemutatásra kerülő új iPhone. Legalább valami örömünk van az ürömben.

AJÁNLOTT LINKEK:

A New York Times szerint nem lesz kisebb iPhone – angolul (Engadget)
Úgy tűnik, senki nem ismeri az Apple valódi terveit – angolul (Mashable)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik