Tech

Az MSI legerősebb játéklaptopja

Létezik ennél erősebb vas a piacon, de ha valaki feltétlenül laptopon szeretné zúzni a legfrissebb játékokat, ez egy jó vétel lehet.

Az MSI saját bevallása szerint a világon jelenleg legerősebb játéklaptopját csodálhatjuk a képen – és ha ez nem is igaz, az az állítás belefér, hogy a világon az egyik első Sandy Bridge-felszerelt hordozható gémerállomása.

A gépben egy 2GHz-es Core i7-2630QM processzor teljesítményét megfejeli az NVIDIA GeForce GTX 460M grafikai kártya, amelyek együtt sem képesek sajnos a kortárs játékokban lehetséges 1080p minőségű kép hibátlan előállítására, de 720p-re csökkentve az igényeinket, tökéletes látvány kapható.

A Sandy Bridge technológia pedig joggal érdemli meg a dícséretet, mert önmagában szemlélve a processzort, a legfrissebb asztali gépekben szánt chipekkel is gond nélkül felvette a versenyt.

A játékélményt a kilenccellás akksi garantálja, amely (eddig ilyen géptől gyakorlatilag soha nem látott) háromórányi munkára képes. Ehhez persze hozzá kell tenni, hogy a gyártó joggal feltételezi, hogy ezt a 3,5 kilogrammos monstrumot valószínűleg nem fogjuk csak úgy előkapni, hanem lesz a közelünkben 220.

AJÁNLOTT LINKEK:

További részletek és tesztek – angolul (Engadget)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik